Meg og kroppen min

Nå har jeg snart vært tre uker hjemme fra jobb. Det er helt vilt hvor fort jeg har merket forskjell på helsa mi ved å være hjemme. Jeg sover allerede bedre, jeg spiser mer, jeg flyr på do mindre, jeg har mindre smerter i kroppen. Det er ikke tvil om at jeg vil ha et mer fullverdig liv uten å være i jobb. Nå gjenstår det bare å se om NAV er enig. I disse koronatider vil vel min søknad mest sannsynlig ta flere måneder å få (forhåpentligvis) godkjent. Jeg vet ikke hva jeg gjør dersom jeg får avslag. Det orker jeg ikke å tenke på rett og slett. Jeg savner jobb, jeg savner mine fine kollegaer, men jeg savner ikke å være så totalt utmattet som jeg er når jeg jobber. Jeg merker nå at jeg i jobbperioden ikke klarte å få med meg alt som skjedde, jeg glemte ting, jeg surret bort ting, jeg var ukonsentrert og det var fordi jeg brukte så mye energi på jobb at jeg hadde ikke energi til å ta vare på meg selv. Jeg drømmer om et liv uten smerter, og dit vil jeg kun komme om jeg får lov å bli ufør….

Categories: Livet mitt | Stikkord: , | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Meg og kroppen min

 1. Grethe

  Ja skjønner veldig godt at du blir bedre av å være hjemme, og kan tenke på deg selv. ❤️Du FÅR GARANTERT UFØR om enn så lenge til. ❤️❤️❤️❤️

 2. Så bra det er bedre. Det gledet meg stort. Skulle ikke du få ufør, så skjønner jeg ingenting. Du har så fortjent å ha det bra. Nyt dagene i våren og så håper vi alt ordner seg. Klem til deg i en ny uke!

  • Tusen takk snille deg 🙂 Jeg krysser fingrer for at det går bra, men 100% sikker er jeg faktisk ikke… varm klem i dette nydelige været fine deg ❤

 3. Hvis det er noen her i verden som trenger og fortjener full uførepensjon Rita, så må det være deg! Krysser fingrene og ber til høyere makter for deg ( det har jo hjulpet før😉👍). Ønsker deg og dine alt godt, nyt våren i den vakre hagen din, aldri før har vel den muligheten vært bedre enn i disse dager 💐

  Sendt fra min Huawei-mobiltelefon

  • Hei Marit 🙂 Håper alt er bra med deg og dine? Ja det hjalp før så kryss fingrene du, tusen takk 🙂 Jeg må jo bare håpe det ordner seg 🙂 Stor klem og hilse!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: