Ny hobby!!

Jepp, jeg skal lære meg å strikke, dvs jeg kunne visst strikke rett og vrang og jeg kan også legge opp masker 🙂 Ja, ble du overrasket? Det ble jeg også når jeg fant det ut. Det var min venn Marit som fikk meg til å prøve, og jeg klarer det! Det jeg derimot IKKE klarer er å lese oppskrifter. Herregud de kunne lige godt vært skrevet på gresk………..

Men igjen, Marit skal bistå og jeg skal jammen i meg klare dette!! Har bestilt meg strikkepakke og den var så dyr at jeg jammen i meg må få det til 🙂

Categories: Hobby | 3 kommentarer

Innleggsnavigasjon

3 thoughts on “Ny hobby!!

  1. Nå er det november allerede. Hvordan går det med strikkingen? Håper du får det til og at du har det så greit det går i koronatiden. Tenker på deg vet du. Ønsker deg vakre øyeblikk og masse kos mpt advent! Klem 🙂

  2. Så spennende. Dette klarer du. Utrolig morsomt når man får det til, og det blir et plagg man kan bruke. Jeg strikket litt til barna når de var små og litt til barnebarna, men det er først nå at jeg synes jeg klarer litt mer! Jeg startet på en genser til meg selv for noen år siden, og etter det har det blitt mange!!!! Koselig arbeide til tv `n om kvelden synes jeg. Men jeg er mest glad i sånne rundpinner og rettstrikk. Jeg designer ofte mitt eget mønster, for som du sier er ikke alltid de oppskriftene så greie. Jeg skal ha en av mine luer og en hals i Familien i vinter, så det blir jo spennende om andre klarer å strikke etter mine oppskrifter! Lykke til med ditt. Jeg har strikket nissetøy om dagen! Klem fra meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: