Ny hobby!!

Jepp, jeg skal lære meg å strikke, dvs jeg kunne visst strikke rett og vrang og jeg kan også legge opp masker 🙂 Ja, ble du overrasket? Det ble jeg også når jeg fant det ut. Det var min venn Marit som fikk meg til å prøve, og jeg klarer det! Det jeg derimot IKKE klarer er å lese oppskrifter. Herregud de kunne lige godt vært skrevet på gresk………..

Men igjen, Marit skal bistå og jeg skal jammen i meg klare dette!! Har bestilt meg strikkepakke og den var så dyr at jeg jammen i meg må få det til 🙂

Categories: Hobby | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: