Sky-High Summer

Dette er det fineste jeg har lest om barnet mitt noen gang. At man kan oppleve så mye på så kort tid bare ved å åpne opp og tørre å snakket, være seg selv. Så vakkert, så fint det må ha vært. For en berikelse å kunne reise og møte så fine folk. Stolt av ungen min som oppfører seg så fint, som er høflig og snill, som gjør andre glade, som er raus og vennlig. Dette var en nydelig historie. At to fremmede kan møtes på denne måten, diskutere alt fra politikk, religion, mat og sitte igjen med en følelse av at man har gitt den andre noe fint, noe man kan ta vare på som minner resten av livet.  Nå begynner jeg å forstå hvorfor dette med backpacking er så spennende for mange. Det er jo dette det handler om. Å sette spor i hjertet til andre mennesker på ferden. Tusen takk for nydelig ord og jeg ønsker deg all mulig lykke i livet ditt du vakre fremmede kvinne fra Polen ❤

Storytelling

Summer, my favorite season of the year (minus the scorching heat), not because I come from a hot country (Zambia) but because of how beautiful and lively everything and everyone seems to appear. The blue skies, green trees and the almost smiles on people’s faces you get to see here and there.

Summer has always been full of beautiful surprises for me, for the most part. 2020 was a year which left many bound and confined to one place—The four corners of their walls. I wasn’t an exception. But when summer knocked at my door the course of events took a shift. It came with eased COVID restrictions, which meant we were finally permitted to somewhat experience some normalcy. To some degree. And beloveds that is when I tasted true freedom after being isolated for majority of the months, perhaps not isolated but more so, social-distancing. Which frankly to me…

Vis opprinnelig innlegg 1 505 ord igjen

Categories: Uncategorized | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: