Thomas til tur Norge-Kairo

Turen startet 11. juli med tog fra Porsgrunn til Gardemoen, fly til Riga i Latvia, så ble det Villnius i Laitauen, Warzhawa i Polen, Praha i Tjekkia, videre til Bratislava i Slovakia, tog buss gjennom Ungarn for der har han vært, videre til Kroatia, så videre til Bosnia, Serbia, Monte-Negro, Kosovo, Albania, Nord-Makedonia, Bulgaria, Romania, fløy videre til Jordan (Amman) tok båt til Dahab og buss derfra til Kairo hvor han ankom 29. august.

På turen har han møtt fantastiske mennesker, spist mye god mat, badet i Dødehavet, sovet i telt i ørkenen i Jordan, besøkt byen Petra og nå skal han gå på skole på det Amerikanske universitetet i Kairo frem til jul.

Han har stort sett unngått problemer, det ble litt styr med båt fra Jordan til Egypt, den turen anbefales ikke for førstereisende backpackere. I Serbia ble han vist rundt og fortalt historier fra krigen som herjet for noen år siden. Det ble også tid til en matforgiftning, men ellers har alt gått bra 🙂

Categories: Thomas Norge-Kairo | Stikkord: , , , , | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Thomas til tur Norge-Kairo

  1. Da sier jeg lykke til!!!! Hvis ikke får du starte en ny blogg vennen 🙂 Klemsiklem 🙂

  2. Så fint han har kost seg. Herlige bilder. Jeg har lest her inne i sommer, men la ikke igjen spor da! Skjønner du har hatt litt å stri med igjen. Håper alt fungere som best det kan nå, og at du kan nyte høsten. Diger klem fra meg.

Legg igjen en kommentar

Blogg på WordPress.com.