Nå går alt så mye bedre :)

1017060_589635481058667_1187264482_n

Ja, det gjør det. Jeg har klart å komme meg på beina igjen 🙂 Når legen innrømmet han tok feil og jeg ikke skulle dø allikevel, ihvertfall ikke enda, så ble ting MYE lettere, kanskje ikke så rart?

Det har vært noen tøffe måneder, men nå kan jeg trene igjen, og når jeg kan trene er jeg lykkelig. Livet mitt har jo bestått av trening i alle år, så nå har jeg kjøpt meg PT og trener 3 ganger i uken. Helt herlig. Jeg går på diett og prøver å gå ned noen kilo, det går sent, og jeg er jo ikke verdens mest tålmodige heller, men det går nedover. Nå er jeg ihvertfall under den berømte 70 kgs grensen. Målet er ned mot 60, men når og om jeg klarer det får tiden vise.

Jeg lever, det er det viktigste for meg akkurat nå. Jeg har blitt 51 år, men føler meg ikke gammel, det har jeg aldri gjort, men det er lenge siden jeg følte at jeg lever, det gjør jeg nå. Jeg nyter hver dag og setter pris på de små tingene i hverdagen. Slik som en klem fra min nydelig datter, et kyss fra mannen min, en hilsen på sms, noen gode ord i hverdagen, en hilsen fra en venn.

Så ja, nå kan det kun gå en vei og det er oppover 🙂

 

Categories: Livet mitt | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Nå går alt så mye bedre :)

 1. Mormor

  Kjære lille venn
  Så godt å lese at det går bedre. Jeg var bekymret en stund.
  Godt at det var feil og flink er du, så dette går bra, med vekt og det hele.
  Mormoklem 🙂

  • Tusen takk kjære mormor. Det var ikke lenge 😦 nå har jeg fått magesår. Jeg blir tussete av alt dette jeg …

   • Mormor

    Neeeeiiii.
    Ikke mer nå, vennen.
    Det må da være stopp på alt som skal skje dg.
    Masse mormorklemmer 🙂

    • Jeg lurer på hva jeg har gjort for noe som er så galt ja………..men NÅ er det sikkert bra snart 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: