Er en kjendis sterkere enn noen andre?

Grunnen til at jeg spør er at (og ikke misforstå meg her nå, jeg syns kjendiser også er sterke) det stadig blir vist til kjente personer som er så sterke gjennom sykdom osv. Et eksempel er Gunhild Stordalen. Og ja hun er sikkert kjempesterk, men tenk på alle dem som kjemper hver eneste dag med alt de eier og har, som aldri får et klapp på skulderen, som ingen bryr seg om, ikke skriver om. Som ikke  har råd til behandling. Ære være Stordalen som har penger til å kjøpe seg verdens beste behandling, men hvor mange kan det? Jeg tenker i hvert fall at de som ikke kan det er nesten enda sterkere fordi dem har ikke muligheter som andre har. Jeg kjenner mange som har og er alvorlig syke, men som ingen fremhver eller skriver om og som heller ikke sier noe, men som lider i stillhet.

Media får ta sin del av skylden. Se bare på brannene i California………mange kjendiser har mistet hjemmene sine skriver media. Og selvfølgelig er det fælt MEN de har forsikringer, de har råd til å bygge hjemmene sin opp igjen, hva med alle de som IKKE har råd? Som har mistet alt de eier? Det er jo dem det er mest synd på?

Vi får også stadig lese om nydelige avskjedsord fra kjente mennesker som går bort……..jeg har lest enda vakrere avskjedsord som aldri blir fremhevet noe sted. Vi må ikke glemme de som aldri gjør noe utav seg, men som vi kanskje vet hvem er… kanskje de skulle få vite hvor sterke de er, slik at de aldri gir opp? Gi noen oppmuntrende ord på veien?

Det finnes så ufattlig mange der ute som hver dag møter en hverdag som er så tøff at vi knapt aner hvordan de holder ut………..de tenker jeg på………..og ja jeg syns kjendiser er sterke, men de har som regel også et mye større hjelpe/støtteapparat rundt seg enn alle de som lider i stillhet og som ikke har noe………… mulig jeg er bare sær, men jeg kan ikke noe for det.

Det er ikke verre for en kjent person å bli syk enn andre………..eller miste hjemmet sitt, barnet sitt, det er ille for alle……………….

 

Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Er en kjendis sterkere enn noen andre?

  1. Grethe

    MEDIA dessverre. 😢 GODKLÆM til de som sliter i d stille ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: