Hurra!!

Det skal ikke være mulig men igjen klarte altså en av legene på Ullevål og tolke mine bilder feil, ergo også skremmet vettet av meg og flokken min.

MEN i går var jeg der igjen og de forklarte at det legen trodde var nye svulser var RESTER ETTER KONTRAST……..når en lege ikke klarer å se forskjell burde han ikke være lege spør dere meg…………

Men greit, jeg bare smiler og er nå offisielt 5 års kreftoverlever 🙂

Verd en feiring!!

Categories: Uncategorized | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Hurra!!

 1. grethe

  Håper d går bra med pappa og din niese og at du karer å drikke ( nok selv ) og klarer å få i deg mat❤️

  • Det går greit med oss alle tre 🙂 Vi står på vettu. Skal blokke igjen mandag jeg…

 2. GRETHE

  Skjønner meg egentlig ikke på legene på Ullevål, i mine tanker trodde jeg d var sammenvoksninger – det blir d jo etter store operasjoner – HURRA for gode resultater. Du skulle ALDRI gått så lenge og vært livredd❣️Du taklet d på din måte – tror du må på en måte være SUPERSTERK😍Klem til deg og Finn og resten av gjengen din – og pappa❣️Hilsen fra Grethemor😍

  • Dette er jo bare helt vilt……….jeg forstår ikke at det går an. Stor og varm klem

 3. Så enig, at sånne leger er ikke gode. Jammen godt at andre kan forklare det, og at alt gikk bra. Så glad på dine veine. Håper du koser deg skikkelig med følelsen av lykke. Man får virkelig hjertet i halsen av sånne dumme ting, men så glad man blir når de har feil. Jeg har hatt en sånn opplevelse en gang, men ikke i nærheten av din. Jeg fikk beskjed om at det var noe galt og så sa legen: Du får prøve å ha en god jul likevel da! Du kan tro jeg ble livredd og så for meg alt. Heldigvis fikk jeg time hos en spesialist en uke før den jula og det var ikke det de trodde. Jeg svevde ut av sykehuset liksom, men samtidig var jeg så ergelig på alle bekymrigene jeg hadde hatt. Etterpå ser jeg at det lærte meg noe. Lev i dag, for vi aner ikke hva som kommer siden. Ikke like flink til det bestandig, men jeg prøver. Klem til deg og god helg søte lille hjertet!

  • Når skal leger lære at det er så utrolig viktig at vi blir behandlet riktig og med respekt. De må jo forstå at vi blir redde og lei oss? Jeg har vært helt slått ut disse 2 ukene, men nå skal jeg løfte hodet og bare nyte livet igjen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: