Det er vår, en annerledes vår

Tusen takk til Sara på Strandgata blomster

Jeg holder meg stort sett hjemme da jeg er i risikogruppen for å bli alvorlig syk. Jeg har også et ansvar som har hjemmesykepleie, så jeg gjør alt jeg kan for å unngå steder jeg kan bli smittet. Men så har jeg blitt småsyk da, vondt for å puste, sår i halsen osv, så jeg ble testet fredag så får vi se om den er positiv eller negativ.

Men så var det dette nydelige været og solen og det kribler i blomsterkroppen min. Jeg elsker jo denne tiden mer enn alle andre årstider. Naturen våkner av vinterdvalen og det er så fint, men ikke akkurat like fint som i fjor, eller tidligere år. Jeg kan jo ikke boltre meg i blomsterbutikken…. så hva gjør man da? Jo man ringer til Sara og spør pent om hun kan sette noen blomster på utsiden som jeg kan hente, vi overfører bare penger på vipps og selvfølgelig var ikke det noe problem for Sara 🙂

Så da fikk jeg ranukler, og påskeliljer og stemor, da ble jeg så lykkelig at jeg plantet i vei og pyntet opp huset både foran og bak hold jeg på å si 🙂

Da ble plutselig dagen så mye bedre, så tusen takk til Sara og https://www.strandgatablomster.no/ for en gjeng altså 🙂

Categories: Hagen min | Stikkord: , , , , | 1 kommentar

Innleggsnavigasjon

One thought on “Det er vår, en annerledes vår

  1. Så koselig med litt blomster i disse tider. Jeg har fortsatt primula som blomstrer. Noen potter med minipåskeliljer satte jeg ned i hagen i fjor vår. Gjett om de er fulle av blomster da. jeg tok opp noe i potter og satte på terrassen så jeg ser det fra vinduene. Tenker mye på deg i disse tider. Det er ikke lett. Godt testen din var negativ. Jeg hoster og har hatt litt vondt her og der, men de tester ikke meg uten grunn. Vi holder oss hjemme og har ikke besøk en gang. Kjemperart og trist. Håper det går over snart. Nå skal jeg prøve å pynte litt ekstra til påske, for jeg trenger mye pent å se på her. Klem fra meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: