6 år har gått…

6 år siden legene på Ullevål reddet livet mitt. 6 år med mye gleder, masse fine turer, masse latter, mye tårer, oppgitthet, frustrasjon. Hvordan skal man få noen til å forstå hva det vil si å leve uten magesekk, uten milt? Det nytter ikke, noen klarer nok å forstå litt, men det er kun de som har vært der selv som forstår. Og jeg har gitt opp. Noen vil bare ikke høre, mener jeg er egoistisk som prioriterer meg selv foran familie. Det får ikke hjelpe. Jeg gjør det jeg mener er best for meg, alt annet bryr jeg meg ikke så mye om mer. Jeg bruker energi på de som er glad i meg.

Jeg er nå sykemeldt igjen og har søkt 100% ufør. Det har vært en lang prosess for meg å komme til den beslutningen da jeg elsker jobben min og er veldig glad i mine kollegaer, men det måtte gå den veien. Jeg har ikke noe valg. Jeg har så mye senskader og så mye tilleggsdiagnoser at halvparten hadde vært mer enn nok.

Men jeg er veldig takknemlig for at jeg lever, ikke tro noe annet. Jeg er lykkelig i min egen lille verden. Jeg klarer meg fint, jeg savner bare barna mine noe veldig, det å få være nære, være sammen, være oss.

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “6 år har gått…

 1. Leste dette da du la det ut, men skrev jeg ikke en kommentar da???? Men her er den. Jeg beundrer deg stort. Du står opp for deg selv og det skal du! Ikke bry deg om dumt prat, for det er nettopp det det er, dumt prat. Skulle ønske jeg kunne muntre deg opp med noe koselig, Men det er ikke alltid lett det der. Sender deg en klem og gode tanker i hvert fall.Håper alt går bra med deg og dine i denne koronatiden. Lett er det ikke det heller. Her er alt ok. men jeg savner å ha mine nær meg igjen, som deg.

  • Du muntrer meg alltid opp med dine fine bilder og kreative ideer 🙂 Du er en raus og varm person Randi som alltid har noe fint å si til andre. Det betyr mye for mange fine deg ❤

 2. Grethe

  ❤️❤️Skjønner psyken din kjære Rita. Her har vi hadd to fine vårdager no heldigvis. Vi må vel fortsette å følge koronarådene og håpe på en sommer hvor folk kan omgås igjen. Savner fysisk kontakt. Håper å treffe Mari snart 🦋🦋Klem kjære venninne Rita ❣️

 3. Grethe

  Jeg er muligens en av få som skjønner iom at jeg også er uten «sekken» og milten. D er vel vanskelig for mange å forstå hvordan dette egentlig fungerer, men jeg sier til dine kjente og venner, Rita tenker ikke bare på seg selv, prioterer ikke seg selv foran familien !!!!!! Dere må vise henne RESPEKT, vær så SNILL !!!!!!!! Rita ❤️ Vær Lykkelig i livet ditt, er d noen som kommer m ufine uttalelser, er de IKKE verd å bry seg om – vet d er vanskelig. KOS deg som ufør du, dette er IKKE noe du ønsker, LIVET er d som teller. Klem til deg, Finn og dine barn, pappan din også. Ha en fin VÅR og SOMMER. Her i Trøndelag venter vi på våren, snøskurer tom i morrest. Kommer vel over helga, og da skal vi NYTE ❤️❤️❤️

  • Takk for fine ord kjære venn 🙂 Jeg syns det er spesielt i disse vanskelige dager og innrømmer at psyken er både opp og ned, mest ned til tider…. men jeg gleder meg over at våren har kommet til Bamble, det spirer og gror og jeg håper våren kommer til deg også ganske så snart . Glad i deg vettu ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: