Tårevåte dager

Blir mye sutring men detre er nå min dagbok derfor er den ærlig.

Jeg klarer ikke å få imeg mat..når jeg prøver blir jeg bare dårlig. Kvalm og uvel. Dagene blir lange. Orker ikke besøk eller noe. Blir bare liggende i sengen i håp om at det blit bedre. Hunøret  er på bunn og alt er trist. Mye tårer og tunge dager. Savner å vøre hjemme hos nann og barn. Gjøre daglige ting. Lengter hjem ig savner alt som var før jeg ble syk.

Jeg får god pkeie her i Skien så ingen tror annet. De er så snille så

♥♥♥♥♥

Categories: Livet mitt | 12 kommentarer

Innleggsnavigasjon

12 thoughts on “Tårevåte dager

 1. Dere er bare best. Hva skulle jeg gjort uten dere? ??♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 2. Anne-Sofie Beylegaard

  Mangler ord jeg Rita, men i tankene mine og i hjertet mitt har du ditt eget «rom» ❤
  Gir videre til deg et ord/et løfte som jeg har klamret meg fast til i tunge og stormfulle tider :"Som dagen din er – skal din styrke være!" ❤

 3. Føler virkelig med deg. Dette med mat er nok en lang tilvenningsprosess.Skjønner at du savner dine. Men husk at vi alle heier på deg. Nå må jeg løpe, men du er i tankene min vet du. Klemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…..

 4. Inger- Lise

  Å, kjære vennen!❤️
  Dette høres utrolig tøft ut, kan ikke egentlig forestille meg det annet en prøve og det blir nok ikke sånn det egentlig oppleves.. 😥
  Du hviler og prøver å få timene til å gå.. DET vet jeg litt om og det er viktig.. Og tida leger alle sår, heter det så fint og -det er noe i det, i alle fall!!☺️🍀
  Skjønner så inderlig godt det du skriver om hjemlengsel og lengsel etter det daglige….🌸
  Tålmodigheten din blir virkelig satt på en prøve… Klarer du finne noe du kan «måle» deg mot, noe som kan si deg om det går bittelitt fremover? Slike ting er superviktig for deg nå.. Slik at du ikke bare oppholder deg i kjelleren..
  Det er STORT at du har overlevd dette, Rita! 💞 En stund var vi redde for det motsatte men så var det en kur for deg, likevel.. En skikkelig HESTEKUR. Den skal du klare selv om den er tøffere enn noen kan forestille seg. Det vet jeg du klarer. For du elsker livet, familien, vennene, blomstene, pusleriene og jobben. Du skal tilbake og du kommer tilbake. Dette er din viktigste kamp og den vinner DU!!🔙🔛🔝🔜 Du kommer til å nå målet, bare se etter de små, små lyspunktene..
  🏁🏆
  Jeg heier kraftig på deg og håper du «hører» det. Du er ikke alene, folk jeg treffer på gata snakker varmt om deg overalt!! Du skulle bare visst hvor dypt inntrykk du gjør på folk!!
  Jeg håper og ber om noen gode stunder for deg. Håper du kan få litt fremgang i løpet av uka. 🍀
  Er blitt såå glad i deg, Rita💞
  God «bli-bra-klem» fra Inger-Lise😘

 5. hilde andersen willert

  Kjære Rita. Vet ikke hvordan jeg skal få trøstet deg, tenker masse på deg og ønsker at du kommer fort på bena igjen. Masse klemmer

 6. linda

  Kjære Rita♥
  Føler med deg..vet akkurat hvordan det føles ang mat..kvalme og dumping symptomer.
  Det blir et nytt perspektiv på mat og drikke.det blir aldri som før.det er en prosess som en må venne seg til. .men Rita, det blir bedre..6 mnd sida jeg opererte. .tøft men det går.Stå på..
  Masse god bedring til deg♡
  Det er bare å ta kontakt om det er noe du vil snakke eller spørre om..Uansett når.
  Klem Linda 🙂

 7. Marianne

  Kjære, søte venn. ♥Skjønner at du har det tøft og mye vondt. Jeg får vondt når jeg tenker på hva du har vært igjennom og skal igjennom, men det er jo ingen vei utenom hvis du skal bli frisk. Håper det går litt bedre for hver dag, og at du snart klarer å få i deg litt mat. Jeg tenker mye på deg, snuppa, og håper vi kan treffes om ikke lenge. Stooooor klem! 🙂 ♡

 8. Kjære Rita.

  Du har vært gjennom så forferdelig mye, en veldig alvorlig sykdom og en enorm operasjon med alt som det innebærer.
  Det er nok umulig for oss å fullt ut begripe hvor vonde alle påkjenningene du har gjennomlevd har vært. alle plagene du har og fortsatt vi måtte ha gjennom rekonvalesentperioden, men vi forstår nok til å føle så inderlig med deg…

  Ikke rart at det blir lange og tårevåte dager når du ikke får i deg mat og lengter hjem til dine kjæreste og til dagliglivet slik det var før du ble syk.

  Jeg håper du får energidrikke eller annet energitilskudd med næringsstoffene som du behøver. Jeg sier som Gjertrud: Jeg er sikker på at du kommer deg på beina igjen selv om det tar tid.

  Sender deg varme tanker og oppmuntringsklemmer.
  ❤ ❤ ❤

 9. Det er nok veldig vanskelig når du ikke får i deg mat og drikke. men er det meningen at det skal gå over så gjør det det, ting tar tid 🙂
  Lengte etter livet som var og det å komme hjem til familien er helt naturlig, tålmodighet er en dyd som mange av oss mangler 😉
  Hvil deg mye så kommer du deg fortere på beina igjen 🙂
  Sender mange gode tanker og klemmer 🙂 ❤

 10. Kjære Rita, jeg tror det du opplever nå er en naturlig del av å ha vært så syk som du var. Du trenger å hvile, du har fått livet tilbake, men du har vært gjennom et stort inngrep som vil føre til noen endringer i livet ditt. Det er lov både å sørge og å lengte hjem, det skulle bare mangle.
  Du har problemer med mat, noe jeg ikke syns er det spøtt rart, men jeg håper de sørger for at du får i deg nok næring allikevel? Det er tøft å være rekonvalesent, men jeg er veldig sikker på at du kommer deg på beina igjen!
  Sender en stor oppmuntringsklem og er glad for at du lar høre fra deg 🙂

 11. Stakkars deg lille du😥😥, nå føler jeg med deg! Det kan jo ikke bli verre nå, så da håper og ber jeg om at det nå må gå framover FORT, sommeren venter på deg Rita. Stooor klem

 12. Mormor

  Rekonvalesensen tar på den også.
  Klem søte deg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: