Litt av en forskjell fra 2014 til 2015

I Juli i fjor skrev jeg to innlegg og selv om jeg stadig ble sterkere var jeg fortsatt redd. Reddere enn jeg noengang har vært før eller senere.

Nå skriver vi Juli 2015 og jeg burde vel egentlig bare juble, over livet og alt jeg opplever………surtekopp ville vel noen kalle meg også. Det får så være.

Det er faktisk mer slitsomt nå å ikke være helt på topp enn før fordi alle så jo at jeg var syk. Nå ser ingen det. Ikke engang de her hjemme. Jeg har mine utfordringer og jeg sover dårlig om natten selv med tabletter. Jeg har vondt i alle ledd men biter tennene sammen og prøver å skyve det bort.

Jeg blir spurt om ting jeg egentlig ikke orker og skulle blitt flinkere til å si nei samtidig burde noen bli flinkere til å spørre. Det er alltid lettere å be om hjelp enn å gi noe tilbake igjen. Og jeg går i fella gang på gang.

Sannheten er at jeg er mer utslitt av å være hjemme enn å være på jobb. Jeg er helt tappet for energi og det dras i meg fra alle kanter. Det gjøres avtaler over hodet mitt som blir en stor konsekvens for meg og når jeg sier  i fra så er svaret : Jammen du kan da bare slappe av du ordner alt vi. De gjør ikke det og det vet dem.

I morgen drar vi til Italia i 38 graders varme og jeg gleder meg ikke engang fordi jeg er så sliten og den varmen! Hadde jeg visst det jeg vet i dag hadde vi utsatt ferien til september halve prisen og halve varmen. Pass på å få i deg nok vann sier alle. Det er jo det som er problemet jeg får det IKKE i meg!! Og ingen skjønner hva jeg snakker om. EN uke i mitt liv så kan vi snakket.

Ønsker dere alle en god sommer å slutt å klag på været kroppen og ellers alt du måtte være misfornøyd med. Det holder at jeg klager……..

Categories: Uncategorized | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Litt av en forskjell fra 2014 til 2015

 1. Skjønninger. Det gikk bra 🙂

 2. Det er neimen ikke lett å ha en usynlig sykdom eller lidelse 😦 Bli flinkere til å si nei er heller ikke enkelt. Håper du får en fin ferie på tross av alt sammen.

  Klem 🙂

 3. Mormor

  Du klager for oss alle mener du?
  Det gjør du slett ikke. Og det er slitsomt, når det ikke synes på utsiden at man er sliten.
  Skal holde tomler for deg jeg.
  Klem 🙂

 4. Hilde

  Ønsker deg en riktig god sommer Rita, Ta vare på deg selv og gjør bare det du orker. Klart at du blir fort sliten etter det du har gjennomgått. Tenker ofte på deg. Håper dere får et fint opphold i Italia. Masse sommerklemmer fra Hilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: