Kontroll og har ikke kontroll

Kontrollen gikk superfint. Lykkelige lille meg når overlegen ringte meg i går 🙂 Hurrraaaaaaaaa jublet jeg. Jeg har trodd at jeg ikke har tenkt så mye på det, men når beskjeden kom kom også tårene. 🙂 gledesstårer. Heiv meg over tlf og sendte sms i hytt og pine og SÅ mange som gleder seg med meg ❤ det er stort for meg. Det må dere vite.

Jeg har så mange fine mennesker rundt meg og det er det som har gjort at jeg har kommet dit jeg har i dag.

Ellers har jeg ikke kontroll. Hverken på følelser eller livet, jobb eller privatliv. Det går i 100 om dagen og tankene flyr spinnvilt til tider. Jeg føler og jeg tenker. Jeg surrer og jeg rører. Jeg har jobbet for mye og jeg er dødsliten 😦 jeg har følelser i hjertet jeg ikke visste jeg hadde. Det er vondt og det er godt på samme tid.

Jeg har så mange ønsker og så mye jeg har lyst til å gjøre. Men ingen å gjøre det med 😦

Jeg vil så mye men får ikke gjort noe med det.

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , , | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Kontroll og har ikke kontroll

 1. Siri

  Du, på tide med litt latter her ser jeg 😉 Skal vi finne en dato med Anniken? Fnise, gråte og le litt😘

 2. Mormor

  Kjære lille venn
  Jeg tror det er slik for de fleste, ikke for at det er noe trøst, men du er verken gal eller annet. Slik er det bare. Jeg har jo ikke kreft, men som du vet, har min del av verden det. Jeg gruer og griner (i skjul tror jeg) like før hver kontroll og til han har fått beskjed, så er man relativt lett i sinnet til neste kontroll nærmer seg.
  Det du må (lett for meg å skrive) er å huske på å ta vare på deg selv 🙂
  Makeløst glad for at det gikk så bra 🙂 Klem 🙂

  • Jeg har dårlig samvittighet fordi jeg skriver så sjeldent hos deg men det betyr ikke at jeg ikke bryr meg. Jeg leser. Alltid ❤ jeg tenker masse på den del av verden som i din verden ikke har det bra… jeg er ikke noe flink til å ta vare på meg selv og når betaler jeg prisen. Jeg går på trynet rett og slett 😦 jeg er utslitt og nå kan alle rundt meg si HVA VAR DEG VI SA………….klem i retur

   • Mormor

    Lille venn
    Det kleineste utsagnet jeg vet er: «Hva var det jeg sa», Det betyr jo bare at man ikke har gjort noe som helst annet enn å snakke om. I stedet for å lage et lite brekk i hverdagen (eller for den saks skyld på søndagen). Mormorklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: