Sammen er vi sterke

Kjære kusina mi, nå er det din tur. Nå starter jobben din, 6 mndr med cellegift og stråling skal du igjennom og jeg skal heie på deg slik du gjorde med meg. Jeg vet du ikke vet hva som venter deg og jeg har ikke sagt så mye, du må spørre og erfare selv, men det er nå jobben din starter. Din og alle andres, men legen har sagt at dette skal gå fint så da tror vi på det. Nå venter 6 mndr med opp og nedturer, men jeg er her for deg om du vil. Det vet du jo…

Tenk at våre foreldre fikk kreft begge to og de var jo søsken. Og nå vi to eldste . Vi får tro det bare har vært tilfeldigheter som gjorde at vi ble rammet.

Nå nærmer det seg 5 års kontroll for meg og det skal bli godt å si takk og farvel til Ullevål og legge den biten bak meg selv om jeg jo aldri blir kvitt denne dritten i form av senskader og slitet med å få inn nok mat. Det er jo stadig noe nytt som dukker opp. Men vi får bare stå på og gjøre det beste utav det selv om jeg noen ganger bare vil gråte av frustrasjon fordi jeg er så lei.

Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Sammen er vi sterke

  1. Grethr

    ❤️❤️❤️❤️til din kusine og deg, Fuck canser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: