1. mars – våren er i anmarsj

Ja ihvertfall på kalenderen 🙂 Ute sprutregner det, men her er fyr på peisen og lunt og godt. Mammahjertet gleder seg fordi alle fire er samlet. Storegull er hjemme og skal være her i 3 uker ❤ Herlig for meg fordi jeg trenger hans styrke og positivitet. I går var det venner på besøk og det er godt med lyd og latter i huset 🙂 Aldri stille når storegull er hjemme 🙂

Lillegull har helgene fulle. Det skjer så mye, hele vennegjengen fyller 18 år så det lukter hårspray og parfyme her i lange baner. Lange lyse krøller henger nedover ryggen og kjolen sitter som et skudd på hennes flotte kropp. STOLT mamma!! Glad hun har ting hun kan kose seg med.

Feber i en uke nå uten at noen helt skjønner hvorfor. Tannlegen tror det er hans skyld pga en rotfyllt tann så om feberen gir seg har han rett. Venstre pupp er mammografert og ultalyd er utført da den sprenger og verker, men ingen skjønner hvorfor 😦 Ullevål har jeg ikke hørt noe mer fra. Jeg venter og jeg venter og ingen skal si at jeg ikke er tålmodig fordi de er jeg.

Sender en hilsen til alle dere som heier på meg og følger med meg. Spesielt til jentene/gutten på servicetorget i Bamble kommune. Jeg bare elsker dere! Dere har og er helt fantastiske. Ingen heier så høyt som dere. JEg gleder meg til å jobbe med dere og kom gjerne på besøk bare operasjonen er over. Jeg trenger smilet og latteren til dere alle sammen 🙂 🙂

God mars der ut.

Glad i dere ❤

engel

Categories: Livet mitt | 8 kommentarer

Innleggsnavigasjon

8 thoughts on “1. mars – våren er i anmarsj

 1. Du har nok rett i det Ingjerd ::)

 2. Ingjerd Lid

  Hei på deg , håper det ordner seg snart for deg snart , slik at det kan bli en fortgang i saken.Hver tann i munnen har forbindelser til dine organer ..Så der kan problemet være .Hadde jeg hatt tabellen over hvilken tann til hvilket organ så skulle jeg sendt deg den , men den er forlagt .Brukte denne da jeg byttet ut almanganet , da jeg var svært syk , og da visste tannlegen hvilket tann han skulle bytte først.Så nå sier jeg tvi tvi for deg ; klem ;😊😍;))

 3. KJære dere alle. Alltid koselig når alle er sammen, selv om jeg ikke ser de så mye 🙂 sånn er det jo bare. De kommer hjem når det er mat da 🙂 Feberen har gitt seg men ikke smerten i puppen. litt av gangen tenker jeg. Ellers krangler jeg og gemalen om dagen. Jeg ønsker å planlegge ting fremover han vil ikke. Jeg ønsker å tenke positivt fremover han tenker en dag av gangen. VI er utrolig ulike så rart vi holder ut med hverandre egentlig. Jeg ønsker å få gjort ting, han er latskapen selv 😦 skal det skje noe her må jeg gjøre det selv men det er jeg ikke i stand til.
  Det var dagens furteutbrudd 🙂

  • Litt furting har du lov til. Det verste som finnes er vel å se at ting bør gjøres, og man ikke klarer det selv!!!! Men du får nok som jeg, huske at mennesker er forskjellige, reagerer forskjellig og tenker forskjellig. Trøsten min er at ved at vi er forskjellige så utfyller vi hverandre så fint! Tenk så kjedelig om vi alle var like. Godt med et utbrudd og så får du bare vente til du snart er på topp igjen vet du. Jeg heier på deg. Klemsiklem 🙂 Godt feberen forsvant!

 4. Ann-Kristin Karlsen.

  Håper du kommer inn til Ullevål snart. Koselig at Thomas er hjemme da, kos dere masse. Tenker på deg hele tiden.❤️
  Håper formen din blir bedre. Stoooor klem. 💕💕

 5. Det er koselig når ungene er hjemme på besøk 🙂
  Håper dem finner ut hva som er i veien med brystet ditt og at feberen forsvinner snart 🙂
  Synd at Ullevål ikke gir deg en dato for operasjonen, men den kommer snart, det er jeg helt sikker på 🙂

 6. Den tannen, det kan være den som gir feber? Gemale har rotfylt en tann denne uka og der ble det medisiner til slutt. Håper det fikser seg for deg med alt snart. Det er jo vår, og den skal jo du nyte. Men enda er det første mars bare, så vi får vel være tålmodige da! Kos deg med dine søte gullunger i huset. Klem fra meg 🙂

 7. Mormor

  Kjære lille venn
  På tide du hører noe snart.
  Heier herfra 🙂
  Mormorklemmer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: