Man må være veldig tålmodig i denne prosessen…..

Jeg var til fremskyndet kontroll fredag for en uke siden på Telemark sykehus. Kontrollen ble fremskyndet med nesten 1 mnd fordi jeg har så smerter i kroppen og legen min mente det ville være greit å få sjekket det ut. Smertene er som revmatiske smerter. Vondt å gå, reise seg opp osv. Man skulle jo tro at man da skulle få et svar ganske fort?

Men neida. I går ringte min kreftkoordinator til sykehuset for å etterspørre svar på bildene og det var ikke engang kikket på! Jeg er IKKE imponert for å si det sånn. Klart jeg vil vite! Jeg tror ikke jeg har fått tilbakefall, men det ville jo være veldig greit å få det konstantert da!

Har også skrevet et langt brev til Ullevål hvor jeg forteller om min uke i helvete, den gangen jeg fikk dødsdommen. Jeg har ingen tro på at de bryr seg noe særlig, men jeg måtte skrive det for min egen del fordi jeg får det ikke ut av hodet mitt. Tankene kverner stadig rundt denne uken og hvor ille jeg syns det var. Så vi får se da om de bryr seg.

Ha en god dag der ute alle fininger ❤

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , | 8 kommentarer

Innleggsnavigasjon

8 thoughts on “Man må være veldig tålmodig i denne prosessen…..

 1. Nina Elisabeth

  Den som venter på noe godt og alt det der, men det er jo ingen trøst igrunn.
  Håper du får svar snart.

  Og om du ikke får tilbakemelding fra Ullevål så får du iallefall lettet på hjertet 😊

  Godt å «høre» fra deg!!

 2. Det er ikke greit at du ikke får svar på prøver og bilder 😦
  Håper Ullevål leser brevet ditt og lærer av det :-/ og jeg håper det hjelper deg å skrive om det 🙂
  Klem fra meg ❤

  • Ja det hjalp å skrive det ut av hodet Jorunn. Denne legen har rett og slett ikke vært snill 😦 trist at man må oppleve sånt…. Klem

   • Håper dem tar brevet ditt som en formell klage og gjør noe med det :-/ Ingen skal kunne oppføre seg dårlig, spesielt ikke mot syke personer 😦

 3. Mormor

  Kjære lille venn
  Jeg tror det kommer an på den legen du har.
  Den beste av oss er til kontroll på Ullevaal og kan ikke få rost dem nok.
  Til gjengjeld har han ikke noe tillit til Sykehuset Telemark. Men slik er det vel bare.
  Passe godt på deg selv og skriv når du orker og MÅ 🙂
  Mormorklem ❤

  • Ja vi har alle våre opplevelser. Jeg er egentlig ikke imponert over noen av stedene. Trist at EN lege skal ødelegge så mye i en tid hvor man kun trenger omsorg og oppfølging og at man blir tatt på alvor. Glad han du er glad i er fornøyd ❤

   • Mormor

    Kjære lille venn
    Er det ikke slik det er med oss? En person ødelegger for så mange .
    Klem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: