Tankene går i spinn

Ja, da er februar snart over og vi går inn i den første vårmåneden. Lillegull er fortsatt på tur og nå er hun her 🙂

mh-thailand

På ei øy som heter  Nang Yuan utenfor kysten av Thailand.  Dette må vel være det nærmeste man kommer paradis? Jeg savner henne veldig, men unner henne opplevelsen det må være. På tur med to gode venninner. Fra fredag blir hun alene en uke. Da skal hun utforske litt på egenhånd. 8. juni drar broren med enveis billett til Thailand. Han blir borte så lenge han orker, men ikke lengre enn 01. august da. Det er jo skolestart for de begge to til høsten.

Ellers er vel formen sånn totalt sett helt grei. Maten er et helvete som vanlig, jeg gjør så godt jeg kan, men det er ikke bra nok. Jeg har vært å blokket ut to ganger for å klare å spise mer, men det funker heller dårlig. Jeg er på jobb i 100% og yter mitt beste, jeg trener også litt innimellom, men kjenner at dagene til tider er slitsomme å komme igjennom. Kroppen verker om natten så det blir litt lite søvn, men alt går. Det er bare å bestemme seg når man våkner at ikke faen om noe skal få ødelegge dagen min 🙂

Ellers har jeg mye tanker i hodet. Skal skal ikke tanker. Jeg vakler både hit og dit innimellom. Hva vil jeg, hvor går ferden, hva slags drømmer har jeg og er de like som andres i familien? Skal jeg følge mine drømmer eller andres drømmer? Hva er viktig for MEG. Hvem er viktig i Ritas liv? Sette meg selv først har jeg prøvd, det var ikke særlig vellykket for å si det sånn. Uvant for mange merker jeg. Ikke alle som takler at jeg sier nei for en gangs skyld. Men det må de lære seg til fordi det er det som vil skje fremover også.

Nei det er ikke å være egoistisk. Det å sette seg selv først mener jeg. Det skal man og burde man gjøre oftere merker jeg.

Jeg hadde en fin samtale med Gina i dag. En herlig kollega av meg. Vi var ganske enige der. At det var viktig. Å sette seg selv først. Hun gav meg et fantastisk dikt som jeg alltid kommer til å ta vare på ……..det betydde mye for meg. Fordi hun visste jeg ville forstå 🙂 Tusen takk fine DU ❤

Jeg lurer på hvor jeg kommer til å ende opp til slutt. Jeg har som sagt mine tanker og mine drømmer, om de går i oppfyllelse er vel egentlig bare helt opp til meg selv 🙂 Jeg vet at jeg må finne roen. Jeg har alltid vært glad i å reise og oppleve nye steder, men jeg vet ikke om jeg er der mer. Det betyr plutselig ikke så mye. Jeg vil egentlig bare finne roen. Finne meg selv. Hvem er jeg egentlig nå? Hvem har jeg blitt? Fordi jeg har endret meg masse.

Susanne på bedriftshelsetjenesten (elsker den dama) og jeg har kjent hverandre i over 3 år. Hun sa at det var litt av en reise jeg har vært på, og det har jeg. Det var STOR forskjell på henne som kom på kontoret hennes første gang for 3 år siden og den jeg har blitt i dag. Mest på det gode håper jeg 🙂 Vi har blitt gode venner jeg og henne. Jeg gleder meg til å se henne igjen 🙂 Utenfor kontoret hennes.

Vi har hatt en fantastisk uke 8 med bare sol. Våren lurte oss, det luktet varmt ute og naturen begynte å røre på seg. Men vi vet alle hvor lunefulle mars kan være så det kan jo enda komme snø. Men det er lysere om kvelden og humøret stiger bare av det. Vet du at for hver dag du går på utsiden av døra di så lukter det noe nytt? Du burde prøve 🙂 Kanskje du blir overrasket?

Kanskje du skal vurdere din egen rolle oppi alt sammen du også? Hvilke verdier setter du pris på hos dine venner? Og er dem lik dine? Hvem gir deg bra energi? Hvilke gir deg dårlig? På tide å ta en opprydding på diverse vennelister? Det har jeg gjort og vet du hva? Det var innmari deilig 🙂

 

 

Categories: Livet mitt, Uncategorized | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Tankene går i spinn

  1. Håper du og dine har det bra kjære ❤ Lillegull er fin, men nå må hun komme hjem snart 🙂 Klem

  2. Mormor

    Ikke så dumt å gjære evalueringer. Og for et flott bilde av Lillegull.
    Måtte du ha gode dager.
    Mormorklem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: