Livet mitt suger

Onsdag forrige uke hadde jeg gått kvalm i 6 uker og da klarte jeg ikke mer, matinntaket var nede på null og jeg hadde ingen ting å gå på mer. Hjemmesykepleien var bekymret, jeg var bekymret, jeg hadde feber og var helt utslitt. Jeg ble lagt inn på Moflata på mage-tarm og fikk konstatert soppinfeksjon i spiserør og tynntarm. Ikke noe krise, men alvorlig nok for meg som har så lite inntak av mat fra før.

Hodet mitt er ødelagt føles det som. Jeg klarer ikke tenke klart, jeg er bare trøtt, kvalm, sliten og veldig veldig lei. Det å bli fratatt så mye av det som gjør at kroppen skal fungere er så ille at det nesten ikke kan beskrives. Jeg er jo et slakt blitt, sitter bare i en stol helt apatisk og orker ikke noenting.

Det eneste som gir meg energi er ungene og de er flinke til å ta kontakt, og Finn så klart, som hadde fortjent så mye mer enn ei kjærring som sitter i en stol og bare griner.

Det er som lege i Skien sa: Rita det er jo ekstremt at du nå må ha væskebehandling 3 ganger i uken for å orke å gå på jobb………………..

Hele livet mitt har jo blitt ekstremt. Jeg føler jeg har blitt fratatt så mye, og at senskadene bare blir verre og verre fordi jeg får i meg for lite næring.

Livet suger akkurat nå…

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , | 5 kommentarer

Innleggsnavigasjon

5 thoughts on “Livet mitt suger

 1. Så dumt vennen. Jeg føler virkelig med deg og skulle ønske jeg kunnet trylle deg fin igjen!!!! Jeg ber om at du får bedre livskvalitet og takker for at du har omsorg av dine! Klem og gode tanker kommer din vei!

 2. Anne-Sofie Beylegaard

  Åh … føler virkelig med deg Rita!❤️❤️❤️
  Varme klemmer og gooode tanker sendes din vei!😘😘😘

  • Takk…………jeg er så lei av å aldri føle meg frisk, aldri kan spise hva jeg vil, aldri kan gjøre hva jeg, vil, bare det å tå en tur på 1/2 t så er jeg utslitt, væskebehandling 3 ganger i uken, stadig infeksjoner. Drømmer om å kunne spise et godt måltid mat, spise brødskive med brunost, drikke vin, gå turer i fjellet, stå på ski, alt har blitt fratatt meg og det gjør så himla vondt………….

   • grethe

    ❤️❤️❤️❤️Dine ord gir meg SÅ MYE – du vet jo at denne jenta på 24 år mista magesekken 😢😢Ikke kreft, ingen vet, men blodtilførselen uteble – koldbrann – og jeg har jo STREVA m mye og mangt 😢 Det går jo bra for meg i forhold til deg❤️Har blitt 68 år 😍43 år uten Den forb… « sekken» – hver gang etter vi ble venner tenker jeg på at ….. RITA❣️du ❤️D er nok uansett bare vi to som forstår dette ❣️KLÆM fra Grethemor. PS Da jeg sa ti min spesialist på St Olav for en del år siden – kjenner ingen andre som har fjerna magesekken, han svarte – nei Grethe 😢dæm lever ikke lenger😢😢TØFT – du vet at jeg er med deg Rita i godt og vindt❤️❤️

    • GRETHE

     Dette ble neste nesten d samme jeg sier hele tiden. KLÆM ihjen ❣️❣️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: